Digitaal Forum

Bespreek digitale zaken in dit forum
Onderste afbeelding

Home Forums Marktplaats Advertentieruimte AQUAQUICK 2000 Uniek reinigingsmiddel voor het reinigen van olie

Dit onderwerp bevat 1 stem en 0 reacties.
1 stem
0 reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #1981
   AQUAQUICKGLOBAL
   Bijdrager

   Zeer uniek reinigingsmiddel voor Olie en Vet
   AQUAQUICK 2000 is een zeer uniek reinigingsmiddel, dat speciaal ontwikkeld is voor het ontvetten en reinigen van olie, brandstoflekkages en dergelijke calamiteiten. In tegenstelling tot industriële reinigingmiddelen, waarbij via een olie- en waterafscheider op het riool wordt geloosd, komen de weggespoelde olierestanten na wegdekreiniging meestal in de wegberm of in een ‘gewoon’ rioolsysteem terecht. Universele (snelscheidende) ontvetters zijn daarom niet geschikt als wegdekontvetter.

   AQUAQUICK 2000 Olie Reinigen en Wegdek ontvetten
   AQUAQUICK 2000 is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van olielekkages op wegen of terreinen waarvan de olierestanten meestal in de berm of een gewoon rioolsysteem terecht komen. AQUAQUICK 2000 heeft een zeer sterke ontvettende werking dat ervoor zorgt dat de ondergrond binnen zeer korte tijd weer volledig vetvrij en dus stroef en daarnaast veilig zal zijn. Aangezien de unieke (licht zure!) samenstelling worden de (weggespoelde) olierestanten onder invloed van AQUAQUICK 2000 versneld biologisch afgebroken. Hierdoor blijft ook de milieuschade door de olielekkage tot een minimum beperkt! Uiteraard is AQUAQUICK 2000 ook prima toepasbaar voor allerlei andere situaties waar geen riool met een olie- en waterafscheider beschikbaar is. Denk aan de reiniging / ontvetting van verkeersborden en schrikhekken of voertuigen en machines “in het veld”.

   AQUAQUICK 2000 is een Sterk concentraat
   AQUAQUICK 2000 is een sterk concentraat dat bijvoorbeeld voor het ‘oplossen’ van pure motorolie al minimaal tot 1:50 met water kan worden verdund. Een sterk concentraat heeft logistieke voordelen omdat er minder gewicht en volume hoeft te worden getransporteerd en/of opgeslagen. Voor een economische en ecologische toepassing is het uiteraard van belang dat voor gebruik de juiste mengverhouding wordt gehanteerd. Dat kan handmatig of d.m.v. een speciale tussenmenger voor sterk geconcentreerd reinigingsmiddelen. Indien toegepast op de juiste mengverhouding zijn concentraten uiteindelijk meestal goedkoper in gebruik dan reeds (enigszins-) voorverdunde producten die het meeste in omloop zijn.

   Voor meer informatie kunt u terecht op
   http://www.aquaquick2000.com

U moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp.

Netwerkers