Reglement


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/dwerkplein/domains/digitaalwerkplein.nl/public_html/wp-includes/widgets/class-wp-widget-text.php on line 327

Het Reglement van Digitaal Werkplein.

Iedereen kan gratis registreren op Digitaal Werkplein! Uiteraard gaan we er wel vanuit dat je je aan de regels van onze website houdt. De onderstaande regels zijn altijd van toepassing en dienen aangehouden te worden.

Introductie reglement van digitaalwerkplein.nl

1: Algemene regels

1a: Zorg dat het bericht of product altijd in de juiste categorie word geplaatst. We willen het Digitale Werkplein zo efficient en clean mogelijk houden.

1b: Het is niet toegestaan om berichten of onderwerpen te plaatsen over een dispute met andere leden. Wanneer er problemen zijn kun je gebruik maken van ons dispute systeem. Een van onze medewerkers zal de zaak dan beoordelen.

1c: Het is niet toegestaan om privegegevens of privacygevoelige informatie te verspreiden. Houdt er rekening mee dat wannneer je dit toch doet dat het altijd op eigen risico is en dat een moderator of admin de informatie kan verwijderen.

1d: We gaan er vanuit dat iedereen elkaar behandeld met respect. De juiste gedragsregels worden enorm gewaardeerd op digitaalwerkplein.nl

1e: Het is streng verboden om illigale goederen aan te bieden op digitaalwerkplein.nl Wanneer je dit wel doet zal je account per direct verwijderd worden en zal er eventueel aangifte worden gedaan afhankelijk van de inhoud.

1f: Het is niet toegestaan om inbreuk te plegen op auteursrechten of copyrights van anderen. Indien je dit toch doet ben je volledig verantwoordelijk voor de gevolgen wanneer een juridisch dispuut ontstaat. Digitaalwerkplein.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van jouw content of de content van andere leden.

1g: We gaan er vanuit dat iedereen bijdraagt aan het onderhouden van een schoon forum. We verwachten daarom dat iedereen uitsluitend relevante en inhoudelijke informatie hanteert wanneer je een topic maakt of aanschrijft.

1h: Het is niet toegestaan om te adverteren of reclame te plaatsen buiten de daarvoor bedoelde categorieen zoals Advertentie Ruimte en Promotie Forum In deze forum secties word een klein tarief gehanteerd op basis van de advertentie wensen.

1i: Het is niet toegestaan om te bumpen en spammen op het forum of de activiteit muur. We verwachten dat alle leden zich hier strict aan zullen houden om er voor te zorgen dat Digitaal Werkplein een schoon platform blijft. Wanneer je toch reclame maken wilt mag dit in de bovengenoemde secties.

1j: Wanneer je iemand verdenkt van het overtreden van de regels is het niet de bedoeling om dit zelf op te lossen. We vragen daarom ook om altijd gebruik te maken van de report mogelijkheden op het Digitaal Werkplein Platform.

1k: Het is niet de bedoeling om producten meerdere malen te promoten of aan te bieden. We willen de producten, diensten en andere zaken graag zo helder en relevant mogelijk houden. Je mag uiteraard wel via discussie topics engagen en bespreken over een van je marktplaats topics, je mag deze ook promoten op de activiteits wall (1 keer per dag per product).

1l: Indien je het niet eens bent met onze werkwijze of regels is het niet de bedoeling om hier publiekelijk stampe van te maken. Het is altijd mogelijk om een van onze netwerk medewerkers te benaderen of contact op te nemen met de hoofdbeheerder.

2 Reglement Forum Marktplaats

2a: Het is niet toegestaan om gratis producten te plaatsen op de website of Gratis topics op het Marktplaats forum. Je mag wel suggesties schrijven op het Webmaster Forum waarbij je doorverwijst naar een gratis product.

2b: Geld wissel diensten of overmaken van geld van rekening A naar B is niet toegestaan op Digitaal Werkplein.

3 Algemeen Reglement Forum

3a: Het is niet toegestaan om commerciele onderwerpen te plaatsen op het algemene forum van Digitaal Werkplein.

4 Reglement Prive Berichten.

4a: Wanneer je gebruik maakt van het prive berichten systeem gaan we er vanuit dat je hier verantwoordelijk mee omgaat. Houdt je aan de gedrags regels en behandel mensen altijd met respect. Dreigementen of discriminatie zijn ten strengste verboden op Digitaal Werkplein.

4b: Het is niet toegestaan om mensen ongevraagd te spammen via prive berichten. Het is wel toegestaan om iemand prive berichten te sturen wanneer je een serieuze vraag hebt aan die gene, support nodig hebt voor een aangeschaft product van de verkoper, een voorstel hebt voor een topic van een potentiele koper.

5 Reglement Digi Werk Profiel

5a: Je bent niet verplicht om alle profielvelden in te vullen. Het is dus een eigen keuze of je aanvullende onderdelen invult of niet. Wanneer je wel besluit om meer velden in te vullen gaan we er vanuit dat je ze naar waarheid zal invullen.

5b: Je mag zelf bepalen welke username/nickname je kiest als forum en social gebruiker. Wanneer je een verkoper bent dien je je profiel volledig ingevuld te hebben en ook de verkopers voorwaarden te hanteren.

5c: Het is toegestaan om meerdere usernames te hebben als het om verschillende merknaam accounts gaat.

6 Reglement Hosting aanbiedingen

6a: Hosting partijen moeten bij ons de volgende gegevens opgeven:
Bedrijfsgegevens, Btw Nummer, Kvk Nummer. Deze informatie moet u op uw zakelijke profiel tab ingevuld hebben.

6b: Voeg duidelijke algemene voorwaarden en policies toe op uw website en zorg dat u daar naar toe linkt onder het kopje Hosting Partij gegevens op uw profiel.

7 Reglement Scripts en Applicaties

7a: Indien u een script of applicatie gemaakt heeft dient u een live demo link toe te voegen op uw profiel pagina.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/dwerkplein/domains/digitaalwerkplein.nl/public_html/wp-includes/widgets/class-wp-widget-text.php on line 340